en famn för mig

Det har verkligen gått upp och ned idag och jag försöker styra tankarna till det bättre.

Tänkte på det faktum att jag faktiskt vill försöka vara mer närvarande, inse vad jag gör. Inte det att jag bara babblar utan att tänka på det, lyssnar på musik utan att tänka på det (även om jag kan göra det med, vadå att dom kan smyga in allt möjligt till mig och jag bara fortsätter lyssna) m.m.
Det är lite läskigt den känslan när man "vaknar" till och inser att man gör saker utan att vara helt där.
Det är något jag behöver öva på, enormt mycket.

Just ja, igår fick jag en tidig julklapp, ett halsband av min mor med en önskegalder. Jag blev så fruktansvärt glad, gud vad fint det är.
Vill även ha en silveralruna runt halsen men får se när det blir av att köpa, som det är nu så är jag väldigt glad med vad jag har, hon prickade verkligen rätt! (förvisso var det ingenting jag önskade mig men ickedestomindre ville jag ha det)

Vill se New moon igen, är verkligen jättesugen på bio igen.
Såg Coraline idag för första gången, underbar film. Vill absolut titta igen, kanske senare ikväll :)

Det är jättejul mysigt här hemma med granen och de fina ljusen. Själv har jag ingen gran men det spelar inte så stor roll, vill inte ha någon^^

jaha.. det var väl allt för mig, nu ska jag titta på Pirates som går på tv4+


such a waste of a young heart

Snöstorm ute, eller ja, mer bara snö som faller och lite vindar, men fortfarande.
Idag ryker "lockarna". Vet inte hur kort det blir men vi får se. Än så länge är jag inte nervös men sånt kan ju komma när man väl sätter sig.
Tvättat sen 7 imorse, inte det roligaste men har iallafall varit effektiv.
Sitter och tänker på New Moon, vill ha filmen. Och så hittade jag Twilight med kommentarer idag och köpsuget slog på för fullt. Men nej, inte det inte. Synd nog. Får se efter jul om man har pengar ^^
Senare blir det pulka, hoppas det inte är runt tiden jag ska iväg och klippas för har väntat på det för länge men pulka vore roligt. Speciellt för vovven som jag vaktar, lilla Milda. Som aldrig slutar pussas, speciellt inte när du är blöt, räkna med att bli avtorkad om fötterna!
Nej nu ska jag klä mig.

RSS 2.0