you can only move as fast as those infront of you

Har nu pengar och funderar starkt på att åka och klippa håret kort och beställa hårfärg...stor skillnad lär det bli och det gör mig nervös. Vilken mes man har blivit!

romeo and juliet

New moon igår var underbart och jag hoppas och håller tummarna hårt för att jag hinner se den en gång till innan den slutar gå på bio. Idag träffade jag familjen och imorgon blir jag hämtad så att jag kan spendera ett par dagar hemma, jag behöver det. Ska bli skönt, hundar och massa syskon, härligt! ;)

Nu; Mat.

fighting ends in forgiveness

Mums, ibland går det riktigt bra att laga mat. Dock är nackdelen illamående och brännande mun, den kanske vart liite stark då;)
Nu FEM timmar kvar tills den underbara filmen ska ses! Den ni.

Sitter och funderar som vanligt och kan inte sluta klura på världens under, om någon skapat eller inte. Det känns ibland som att det finns någon/något där men jag vet ärligt talat inte vad. Och bibeln sög för det fick mig bara att tappa den lilla tro som kunde finnas där, det är ju så mycket som handlar om skit rent ut sagt, varför skulle gud, han som har skapat oss göra oss illa? Jag kan inte tro på delar av det, alls, inte tolkning heller för då går man för långt ifrån bibeln.
Så.. istället för att klura sönder mig får jag titta på Jared Padalecki a.k.a Sammy Winchester som Lucifer.
Iallafall för 2-3min;)

the sunbeams they scatter

Håller tummarna för att mor och lillebror och lillasyster kommer snart, har saknat den lille så himla mycket så jag vet inte vad. Vill bara pussa och krama på honom. Ska bli kul att träffa mor också, lillasyster ska hänga med på New moon idag också och det lär bli jäkla trevligt.
Är superpeppad och tror verkligen att filmen kommer att vara underbar.

Well, ska slappna av med lite musik nu och vänta:)

train your fingers for battle


do you trust me? then close your eyes.
your leaving me breathless

Idag skulle jag ha sett New moon. Istället ska jag göra det imorgon och känslan i kroppen är så sjukt..konstig. Jag är otroligt glad över att få se den och jag är så totalt beredd på att bli överväldigad. Den kommer att vara underbar.
Så idag ska jag ladda upp med att titta på Twilight och lyssna på soundtracket + New moon relaterade videor. Jag har läst om så många som sett den som tyckte den var underbar och tårarna fanns i ögonen hela tiden.
Vill ha imorgon klockan 21.00 Nu!


 

 


show me love, show me life

Yes, uppe vid 9 idag, har städat undan och fixat och förhoppningsvis kommer mamma och lillebror om ett tag.
yay!
I övrigt har jag som vanligt knappt gjort något men ja..hungrig som fasen är jag!

when i lose myself i think of you

Jag måste säga att jag har aldrig gett Tokio Hotel en ärlig chans, har alltid tyckt att dom varit fjantiga småbarn (och ja jag vet jag är lika gammal som dom eller nått;) men två av deras låtar är jättebra och bara för att dom är mainstream så det heter duga betyder inte det att dom är kassa.
Jag är så fruktansvärt hycklande, jag tycker det är fult att folk tycker mindre om en sak för att dom flesta tycker om det medans jag själv gör likadant och ger inte den här gruppen en chans.
Kasst Nicole, kasst.
Så därför ska jag lyssna på deras Scream skiva nu.

just don't let me fall asleep feeling empty again

Nyvaken och på mycket bättre humör än jag var igår, sista tiden igårkväll ville jag bara lägga mig i ett hörn och tyna bort. Helst ifrån min katt. Hon är underbar men fyfan, igår dampade hon loss galet och jag orkade inte, mensvärkig och allt.
Spelade slut på machinarium igår också, det var ett mysigt spel. Men nu har jag inget att spela längre, det var dumt.
Vill du prova på demoversionen tycker jag att du ska trycka här.

Now, idag.. vad blir det idag?
Som vanligt, glo på film eller läsa litegrann..Nej! Det blir resten av The vampire diaries, underbart att jag har några kvar.
Vill egentligen till biblioteket men jag är lat, yes i am.

it's like a huge hole has been punched through my chest

Såg att New Moon har kommit på tv reklam , har inte sett den förut och när jag såg den fick hela jag panik för jag hade inte ljudet på på tvn. Helt stilla satt jag och tittade på resten. Den är så underbar. Jag kan knappt vänta tills på lördag, det kommer att bli så fint. Jag är bara lite rädd att jag ska börja gråta vilket jag varit nära till de två senaste gångerna jag sett delar av filmen.
I'm such a twerd.
Hittade också en väldigt fin fanmade poster som jag föll för direkt.


the boy amazes me


ive seen the dark side of the moon

Förvisso skriver jag i princip ingenting i bloggen längre, men det är alltid kul med ny design, jättefin!

Jag har inte haft något att skriva på länge. Egentligen har jag ingenting att skriva nu heller men ja.. man gör vad man kan;)
Jag börjar hoppas, hoppas så fruktansvärt mycket på att jag ska få börja skolan igen. Frågan är ju bara när det blir och vart det blir. Förhoppningsvis i Januari och i Göteborg. Holding my fingers crossed!

Har precis börjat kolla på the vampire diaries, jag har varit så besviken så länge att dom inte ens kunde göra valet av skådespelare rätt, inte ens en hårfärg rätt men jag försöker verkligen att se det som att dom bara utgår från böckerna, inte mer än det. Och visst gör dom ett bra jobb. Tycker jag än så länge. Men lite besviken är jag, det är så mycket annorlunda. Synd att dom inte väljer att göra film av det istället, efter Twilight så tror jag att dom filmerna hade kunnat bli så underbara med tanke på hur många det förmodligen skulle vara som skulle vilja vara med i produktionen.

Och på tal om Twilight, YAY! Lördag är det dags för mig att se New Moon. Jag har längtat och längtat sen direkt efter första filmen och jag är redan så ledsen att man kommer att få vänta tills nästa år efter nästa film men dom är så underbara, älskar skådespelarna, storyn, jag älskar allt med det och det som är så bra är att det är så många som känner samma sak som jag gör för det, jag blir glad över att veta att andra får känna samma underbara känsla för dessa filmer och böcker, för den är underbar. Truly.

Och där har jag bara babblat iväg, nödvändigt babbel ;)
Nae, nu ska jag fortsätta titta på TVD, hörs!RSS 2.0