Brick by boring brick

Ooh Paramores nya album påväg ner till datooorn.. Yey ! :D

Och förresten, alla nära som läser min blogg, inga julklappar till mig för ni kommer inte själva få några. Så att ni vet det. Jag har inte den ekonomiska översikten så att jag vet om jag har råd till det så vill inget ha. :)

Gossip

Usch, vill ha hit honom igen, vill inte att han inte ens ska vara i samma land som mig.
Och jobba blir det inget mer med, jag klarar inte av tele jobbet. Och inte har jag någon stake heller. Så att säga.
Haha vad jag suger ^^

Don't stop me now

Livet är underbart, faktiskt. Det hjälper inte att se det negativt och nu pratar jag och becci resor om ett år. Bli borta ett tag. Snälla snälla säg att det här inte är en av alla de gångerna jag bestämmer mig för något och sen inte gör det.. Det här vill jag verkligen, verkligen göra !

She want's it

Det gäller att se det från den ljusa sidan, jag är fortfarande glad, det måste jag säga. Jag har en rymlig etta på Ekön just nu och jag har även satt mig bokad på en till som ligger i charlottenborg. Men ju mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag på den i Ekön. Jag menar, 46,5kvadrat, det är inte lite det.
Well, det blir nog bra, flyttar dock inte förrens i Dec då, så det är ett tag kvar. Men firar iaf jul där! :)

Wiho.

Jag är iallafall en lägenhet rikare eller fattigare hur man än ser på det , även om jag inte får den i charlottenborg. Står som etta på den på Ekön så på måndag vet jag vilket håll jag flyttar åt.
Om jag flyttar i Nov eller Dec. Snälla säg att det blir Nov!

Hope

Jag står som trea på lägenheten så jag får den säkert inte, men erbjuder dom mig den så tar jag den. Pust, jag är nervös som bara den, ge mig den!

Iih , bara 7dagar kvar sen kommer Alan hit! Fy vad nervös jag vart nu helt plötsligt.
Men det kommer nog gå jättebra, och det lär bli underbart. Yey! :D

Progress

Jag har tänkt och tänkt i massor och jag måste ta den lägenheten, det är den billigaste och ja, låt säga att det är direkt olämpligt att ha en lägenhet där i och med att jag tror att han inte skulle tycka om det men det handlar inte om honom, det är om mig. Och för min del skulle det ju vara okey.
Sen är det ju inte helt säkert att jag får lägenheten heller, faktiskt. Vi får se helt enkelt.

BULLSHIT!

Hittar en lägenhet, ska försöka få den och vart ligger den?
Jo i samma trapp som mitt ex bor i. Så jävla typiskt. Eller ska jag säga bägge två.. haha det är ju sjukt!
Nu blir det ingen lägenhet i charlottenborg tydligen, fan vad ledsen jag vart nu, trodde ju att han bodde i 11:an så då skulle det inte göra något men nej, 13. ÅÅH!
Dagen förstörd.


-

Haha lite överdramatisk, nej, dagen är inte förstörd, allt är ok. Jag ska fortsätta tänka men helst hade jag velat höra med honom. Fast det skulle kännas konstigt. Damn, jag vet inte hur jag ska göra, vill ju inte flytta härifrån. Får se om den på Ekön är värt det, den är ändå dyrare.
Dumt!

New Moon

OH MY GOD! Sånna rysningar, direkt. Oh, snälla bli den 20nov! Måste se!Pleaaaase!

PARAMORE KOMMER TILL SVERIGE OCH VEM GÅR MED MIG?!
IDA?!

Sentence me to another life

Vi har ju alla olika roller som vi spelar i vårt liv så därför blir jag så  tokig på dom som menar på att man spelar när man egentligen är sig själv. Klart att man blir annorlunda när man är runt olika personer?
Det finns ju självklarheter där ingen rör en min, exvis om du är vid en bebis så pratar du med bebisröst och gullar dig, i de flesta fall, och inte fan är det någon som säger att du spelar då? Att du inte är dig själv?
Så varför skulle det vara en annan sak ihop med andra?
Alla är vi olika och tar oss ann olika roller i livet och varken den ena eller andra är sämre eller bättre bara för det.
Dumma jäkla fördommar. Du är den du är och bry dig aldrig om vad någon annan säger när det gäller DIG.

Don't wanna feel your pain

Det blir spammande idag märker jag. 3 inlägg på ett par minuter + detta då ^^

De flesta har sett fight club, right?
Jag har sen första gången jag sett den hyllat det, den är så rå och underbar. Inte för våldet, för våld tåler jag egentligen inte, det är så fel att använda det, men för att det verkligen innehåller det jag tror på. Slutet visar en så stark scen att man kan få rysningar. Att vi måste få bort grunden för människans samhälle för att kunna bygga upp det starkare och inte lika korrumperat.
Detta är en sanning jag verkligen tror på, vi kommer inte kunna aveckla det vi har och få in det på ett bättre spår, jag kan inte för mitt liv förstå hur det skulle gå till även om jag verkligen hade sett att det hade kunnat gå. Vi måste få bort det, radera allt för människan så att vi kan börja om.
Vi är för vilsna i oss själva för att förstå det och för att kunna göra det och de som leder allt detta, de som sitter och styr världen verkar inte förstå det alls. Och även om de förstår det så skulle det självklart inte leda till något för de sitter oftast där av en anledning, dom vill leda. Dom vill inte bli "degraderade" vilket dom skulle bli om vi förstod och skulle göra detta.
Vad tror du?

Ibland önskar jag verkligen att jag kunde tillräckligt mycket om datorer och sånt för att kunna krypa runt och snoka och jag önskar att min hjärna var tillräckligt intelligent för att kunna greppa om hur detta skulle kunna hända.
Men vilket kaos det skulle bli om vi fick till det. Men det kanske det kan vara värt?

I'll guess i'll go.

Har tänkt mycket på vad jag tror på pga av en viss person som är kristen ^^ och har kommit fram till att jag inte är ateist. Överhuvudtaget. Dom som är det har ju ingen tro på något. Alla tror vi på något, right? Om inte gud så iallafall kanske ödet? Eller so on, det kan vara vad som. Ingen är ju helt trolös.

Så jag är troende, inte på den typiska guden men jag tror på mening med livet. Att vi är skapade, av vem/vad/vilket vet jag inte men vi är skapade, för att finna en mening med vårat liv. Människor ska förgylla ditt liv, förgylla sitt eget och påverka varandra, helst på bra sätt då, och på livets väg hitta sina egna mål och sin egen mening med livet. Vissa hittar den tidigt, vissa hittar den sent och vissa hittar den inte alls. Och jag tror inte att målet måste vara något speciellt för andra utan det är speciellt för den människan som finner det.
Resan kanske är meningen för de flesta? Att finna sig själv eller försöka och utvecklas på samma gång? Och så finns det de som hittar något de viger sitt liv för, tex läraryrket eller kanske att hjälpa andra? Kanske att hjälpa sig själv?
Åh, det finns så mycket !
Vad tror du meningen med Ditt liv är?

Use somebody

Just ja, påtal om hur utseendet påverkar dig, tänk bara hur ditt liv blir påverkat av andra! Det är ju sjukt.
När jag var yngre så blev jag mobbad, retad, whatever, minns inte för vad men det fanns där.
Detta gjorde mig osäker och mer mottaglig för den kritiken jag fick. Vad resulterade det i?
Som det är nu så känner jag mig  väldigt säker på mig själv och jag vet vem jag är, men det går ju i vågor. Kan det bero på det eller det kanske är något genetiskt, det finns i mina gener att jag skulle bli såhär?
Eller om det var min mors uppfostran som gjorde mig sådan?
Det är så mycket vi inte vet som påverkar oss, tänk bara på att DU kan påverka dig själv!
Det är så fult att människor inte tänker sig för och tänker på att man faktiskt KAN påverka sig själv positivt och inte bara ha den negativa inverkan som man brukar ha på sig själv.
Ta bara självförtroendet, du kan ju absolut få in i ditt huvud att du är ful, fet eller för smal eller vad som. Du blir då inte nöjd med dig själv. Men tänk på att du kan fakitskt övertyga dig själv om att du är väldigt fin, både invändigt och utvändigt. Och är det så att du vill ändra dig själv invändigt, GÖR det. Du KAN.
Alla kan ändra sig bara man lägger manken till. Du är den DU vill, inte den andra gör dig till.
Detta kan dock kräva extra mycket av dig och din styrka, men att få vara den du vill vara slår ju det till tusen, eller hur?


EDIT: Jag menar inte att man ska ändra sig själv helt, det finns alltid en grund som är du, det är liksom.. grunden i din existens, det vill man inte ändra på, det kan man inte ändra på om man vet vad det är, om du vet vem du är. Men det som är runt om. Glöm inte, att du ska alltid vara dig själv, behåll och vårda kärnan av dig själv, det är allt du har som ska vara bestående.

On my way out

Tänk efter, skulle du vara du om ett litet drag på dig påverkades?
Skulle du vara du om dina läppar var mindre, dina läppar var större, whatever. I mitt fall tänkte jag att om min näsa var krokig, tex bara. Hade jag varit jag då? Hade jag haft mer tro på mig själv eller mindre tro på mig själv?
Hade jag varit jättesmal eller jättetjock, skulle hela min personlighet varit annorlunda?
Jag tror verkligen att vi är så beredda att lägga på så mycket i vårat utseende att vi faktiskt lägger hur vi bygger upp oss själva på det. Det är ju inte riktigt klokt!
Tänk efter, och skriv hur du tror att ditt utseende påverkar dig och hur du tror att du hade blivit påverkad om du såg ut på ett eller annat sätt!

New divide

Oh my! Om 16 dagar kommer Alan hit och jag är så sjukt nervös så jag vet inte vad. Han stannar här i ... 3dagar?
Haha jag minns inte, ska höra med honom ikväll.
Så jag är gladflicka ;)

Som det är nu så måste jag även klä mig för vi ska iväg och storhandla och när vi kommer hem MÅSTE jag diska. Damn.
Har haft trevligt senaste dagarna och mår ytterst bra, så fort något litet kommer upp så tränger jag undan det som den duktiga flickan jag är och nu börjar jag även VILJA kommer över det. Det ville jag inte förut. Mouhaha.
Och nu ska jag försöka lösa min mini-rubiks kub och lyssna på Transformers soundtrack.
Ha't gött! ;)

Hot Like Fire


Am I in too deep? Have I lost my mind?

Jobbet igår gick jättebra, jag lär ju säkert vara den enda som tycker att telefonförsäljning är kul :P
Haha, så det blir jobb idag och imorgon med, sen är jag ledig resten av veckan oturligt nog. Jag vill ju jobba, hatar att bara sitta hemma, det är sjukt tråkigt och jag blir bara så rastlös så jag vet inte vad.
Well, det var väl typ bara det jag skulle skriva..nu ska jag ringa platen och höra om MIN lägenhet som förmodligen någon annan har fått ^^

So cradle your head in your hands and breathe

Ska nog snart in till stan och träffa Viktor och har bestämt mig för att gå inom bibblan och låna bibeln och koranen. Lite lätt läsning sådär ^^
Haha nej men har blivit så väldigt nyfiken på religion, inte för att jag inte varit det innan, vilket jag har, men ännu mer nu.
Så får se om jag orkar ta mig igenom det. Håller tummarna.
Sitter även och funderar på vad man ungefär ska ha för småsaker som är nödvändiga till ett nytt hem. Kommit fram till ytterst lite, men det kanske är så lite?
Haha, tommaste hemmet ever så småningom :P
Har även börjat fundera på vad jag ska göra, för jobb verkar jag ju inte ha i överflöd just nu så ja, får se. Skola nästa år iallafall, nu är det mellan 2 saker men som med allt annat kommer väl även det att byta. Lärare eller djurskötare. Eller kanske något inom omvårdnad. Eller så kanske man ska ta socionomprogrammet.
Haha, damn, inte ens under en liten tid så kan mina planer hålla sig^^

Well, nu ska jag klä mig sen ska jag vandra till bussen.
Vi hörs då.

RSS 2.0